Oefentherapie Eindhoven

Contact

Exterieur 01

Oefentherapie Cesar / Mensendieck Eindhoven  Triggerpoint therapie Guasha techniek
Paramedisch specialist bij spier- en zenuwpijnen 

Neumannlaan 27  
5624 KL Eindhoven
Telefoon: 040 – 246 10 26
E-mail: info@oefentherapieeindhoven.nl
Stuur een e-mail of bel als je een vraag hebt. Voor het maken van een eerste afspraak graag een email sturen onder het kopje “Afspraak maken”

Uw therapeut: Linda den Otter

Er vindt Wetenschappelijk onderzoek plaats in mijn praktijk in samenwerking met het Nivel Zorgregistraties en de beroepsvereniging van Oefentherapeuten Cesar / Mensendieck de VvOCM.

Afspraak maken 

Een afspraak maken kan zonder verwijzing.
Je kunt bellen tijdens kantooruren of een e-mail sturen. Ook na een telefonische afspraak wil ik je vragen het aanmeldformulier in te vullen. Ik kan in mijn eigen tijd de werkvoorbereiding doen en je kunt je verhaal kwijt wat je belangrijk vindt om al aan mij te laten weten (de website en het formulier zijn beveiligd zie boven het groene slotje). Wanneer je alle vragen hebt ingevuld  klik je op de knop “Verstuur”.  Je antwoorden worden naar mij verzonden en je krijgt een melding dat het formulier succesvol is ingevuld. Graag bij je eerste afspraak een ID meebrengen (paspoort, rijbewijs of een ID kaart).
Wil je vooraf informatie of twijfel je of ik iets voor je kan betekenen, of heb je een vraag?….bel 0402461026 of mail mij info@oefentherapieeindhoven.nl

Alle medische en paramedische beroepen vragen je een Behandelovereenkomst (zie onder Werkwijze > Behandelovereenkomst) in te vullen. Wilt je deze bij je eerste afspraak uitprinten en ondertekend meebrengen?
Behandelingen vinden plaats in de praktijk en op afspraak. Op verzoek kan de behandeling ook thuis worden gegeven, dit kan alleen met een verwijzing van je huisarts of specialist.

Op tijd afmelden

Om mijn agenda goed in te kunnen delen wil ik je vragen om afspraken waarop je niet kunt zo snel mogelijk af te melden, per e-mail of telefonisch. Voor afspraken op dinsdag t/m vrijdag: 24 uur van te voren afbellen. Als je een afspraak op maandag wilt afbellen, graag op vrijdag vóór 18.00 uur of spreek het antwoordapparaat in, deze staat altijd aan om uw boodschap aan te nemen of stuur e-mail.

Openingstijden:

Graag vooraf een afspraak maken.
Maandag t/m woensdag van 
08.00 tot 17.30 uur.  Op donderdag maak ik geen patient afspraken wel ben ik telefonisch bereikbaar
Vrijdag van 7.30 uur tot 17.15 uur.
Afspraken voor acht uur ’s morgens en na half zes ’s avonds in overleg.

Vergoedingen Zorgverzekeraars 2017
Behandeltarieven zonder aanvullende verzekering 2017
Betalingsvoorwaarden 2017

Als je geen aanvullende verzekering hebt en de behandelingen zelf moet betalen kan dat achteraf met PIN betaling of contant.

Administratie:


Bereikbaar vrijdag van 13.00 – 17.00 uur.
ING bank: IBAN NL29INGB0006344462 – BIC INGBNL2A
KvK 17250535.
KP-nummer 49901136094
AGB code praktijk 07099364
AGB code medewerker (Linda den Otter) 07063660