Oefentherapie Eindhoven

Vertel je ervaring

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 24 reviews

Na jaren last en pijn te hebben van nek/schouder heb ik met fysio/manuele therapie, osteopathie en dry needling geen resultaten bereikt..Om niet bij voorbaat te denken hier is niets meer aan te doen ben ik op advies bij Linda terecht gekomen.Na een viertal behandelingen en zelf zeer regelmatig te oefenen voel ik me nu al een ander mens.Ik zal de triggerpoint en oefentherapie voorlopig blijven volgen daar ik er van overtuigd ben dat dit voor mij en wie weet velen anderen met dezelfde klachten een verademing is.

by Brigitte Oppers on Oefentherapie Eindhoven

Krakende knieën, steken en pijnscheuten, zeurende pijn aan mijn voeten. Artrose, slijtage, gescheurde meniscus dat was wat de dokter dacht. Na een foto/botmeting was van dit alles gelukkig geen spraken...Maar wat nu? Via via kwam ik bij de oefentherapie van Linda den Otter terecht. Een erg fijn en betrouwbaar persoon. Zij leerde mij specifieke oefeningen voor mijn klachten en maakte mij bewust van het feit dat vele kwalen zelf op te lossen zijn. Hele simpele oefeningen die je makkelijk in je dagelijkse leven kan toepassen maakte het voor mij nog aantrekkelijker. Zij geeft je tips en tools waarmee je thuis lekker aan de slag kan. En het resultaat mag er wezen! Na 2 keer toepassen van haar oefeningen had ik al beduidend minder pijn. Nu 3 weken verder heb GEEN last meer van mijn knieën. De oefeningen blijf ik nog dagelijks doen om niet in mijn oude patroon terug te vallen. Kortom, de oefentherapie van Linda was mijn redding! Een uitkomst! Dankbaar dat het mij heeft geholpen. Als ik ooit nog eens lichamelijke klachten heb zal ik zeker weer terug gaan naar Linda! Het is iedereen aan te raden.

by Anny liebens on Oefentherapie Eindhoven

Slapeloze nachten.Met veel pijn in arm nek schouder en bewegings beperking.En allerlei behandelingen zonder resultaat.Ben ik gaan zoeken op internet.Gelukkig Linda gevonden!!!!Ik vind haar zeer profesioneel,heeft veel ervaring.Ik heb echt vertrouwen in haar.Linda heeft me geleerd,zelf in overleg met haar, thuis dagelijks oefeningen te doen.Met hulpmiddelen uit haar praktijk.....met zeer goed resultaat.Ik kan weer goed slapen en bewegen zonder pijn.Ik kan iedereen met lichaamlijke klachten aanraden naar haar toe te gaan.Ze kan je "echt"helpen!!!!!"Linda" hartelijk dank.

by Anny liebens on Oefentherapie Eindhoven

Ik had erg veel last van pijn in nek schouder arm en achterhoofd.Had al van alles ondernomen.....het werd steeds erger,ik wist niet meer wat ik er mee aan moest!!!!!!Op het internet gaan zoeken.Kwam bij Linda uit.Had meteen een goed gevoel.Met nu prima resultaat.Linda heeft me geleerd,goed op m'n grenzen te letten.Gaf tips en behandelde in overleg met mijn pijn grens.Dit voelde echt heel goed.Triggerpoint masage vind ik super, hulpmiddelen van Linda mee naar huis genomen.Dit werkt perfect. Een zeer goede aanpak.Iedere dag,thuis gericht oefeningen doen,die Linda je op de praktijk heeft geleerd.Ik ben er erg blij mee.'Tis echt geweldig. Het gaan nu heel goed met mij😊Dus een aanrader!!!!!Linda hartelijk bedankt!!!!

Loop al jarenlang bij fysiotherapie, neuroloog, chiropractie, grotendeels symptoombestrijding. Bij Linda heb ik geleerd waar de pijn van komt, welke spieren daar allemaal een rol kunnen spelen en hoe ik deze kan ontspannen. Ik ben echt veel verder gekomen, natuurlijk moet je het zelf in de praktijk brengen, maar de tools van Linda gekregen. Ik ben echt erg vooruit geholpen Linda, super bedankt!!

Bij Linda staat de patiënt echt op 1,ze geeft je handvaten om uiteindelijk niet afhankelijk te zijn van haar als therapeut. Waar de dokter en andere therapeuten mij niet konden helpen, kon Linda dat wel.Hoe snel je al resultaat hebt is ongelooflijk, al moet je er zelf natuurlijk ook echt wat voor doen.Ik weet nu de signalen te herkennen en vooral ook wat te doen.Linda je bent een topper!!!Ik zal je zeker aanraden.

by Froukje Pol on Oefentherapie Eindhoven

Ik heb al jaren last van mijn nek en schouders/rug. De behandeling van Linda heeft mij van de constante pijn afgeholpen. En als het nog eens vast zit in mijn nek en pijnlijk is , heb ik geleerd hoe ik dat zelf kan aanpakken. Linda heeft mij uitstekend geholpen.

by Monique Czarnecki on Oefentherapie Eindhoven

Linda verstaat haar vak! Ze wist mij snel te verlossen van vervelende klachten aan mijn enkel en been. Met eenvoudige hulpmiddelen en oefeningen die ik makkelijk thuis kan doen.

by Raimond Buitenhuis on Oefentherapie Eindhoven

Forse spierpijn in rug en linker arm. Oorzaak foute zit houding. Linda wees me goed op weg, waardoor na 5 sessies de klachten vrijwel over waren + duidelijke aanwijzingen om de restklachten verder zelf weg te werken en voorkoming van herhaling. Linda's aanpak is een aanrader.

Al een tijdje had ik regelmatig hoofdpijn en oorpijn. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets leek te helpen. Linda kwam er al snel achter waardoor het veroorzaakt werd. Dat was echt geweldig. Het probleem zat dus niet in mijn hoofd maar in de spieren in mijn hals en nek.Door zelf de spieren in mijn hals te (laten) masseren,te letten op mijn houding en dit dagelijks te blijven doen, is mij hoofdpijn weg. Ik moet het wel goed bijhouden. De oefeningen, adviezen, deskundigheid en persoonlijke aandacht van Linda hebben heel veel resultaat. Ik zou zeker aanraden om naar Linda te gaan, want in mijn geval heeft het er voor gezorgd dat ik geen medicijnen hoefde te gebruiken. Nu ken ik de oorzaak en ik weet wat ik er aan kan doen.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»