Oefentherapie Eindhoven

Vertel je ervaring

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 14 reviews
by Chantal Eijkemans on Blank Business Name

Ik ben bij Linda terecht gekomen vanwege nekklachten door een whiplash.Door middel van triggerpoint-therapie was ik binnen 2 weken van mijn klachten af!!! Linda is een therapeute die zeer bekwaam is, interesse toont in de cliënt en ook altijd een luisterend oor biedt.Kortom ik kan het iedereen aanbevelen om met lichamelijke klachten contact op te nemen met Linda

by Joris Westerwoudt on Blank Business Name

Ik ben al diverse jaren succesvol geholpen door Linda.Een therapeute die haar vak meer dan goed verstaat , maatwerk leverde voor mij, maar ook verbindend en inlevend is.Gewoon een vakvrouw.

Linda noem ik "de wonderdokter". Ze heeft me van diverse kwalen afgeholpen: nek, schouder, been. Ik denk wel 4 of 5 verschillende kwalen/behandelingen. Het meest opmerkelijk was een ernstige rugklacht in 2005 die tot operatie "spondylodese" zou moeten leiden. De operatie was al "geboekt"! De verwachte bijverschijnselen van de operatie bevielen me geenszins en ging daarmee naar Linda. Zij gaf op de haar bekende wijze oefeningen en houdingsadviezen mee, die ik tot op de dag van vandaag (12 jaar later!!!) trouw en gediciplineerd uitvoer. Géén operatie dus, AL 12 JAAR NIET!!Ik heb haar ook geadviseerd aan vrienden van tennis- en bridgeclub, waaronder "uitbehandelde". Allen liepen met haar weg, tot grote tevredenheid! Een ware wonderdokter!

Ik kwam bij Linda met pijn aan mijn schouder. Deze straalde uit vanuit mijn nek naar mijn bovenarm. Ze dachten dat het een hernia was, maar op een scan was niks te zien. Moest ik dan maar met de pijn blijven lopen? Gelukkig vond ik de site van Linda. Ik maakte een afspraak en ze wist meteen watvoor pijn ik had en waar die vandaan kwam. Ik leerde daarna in een paar weken hoe ik de pijn zelf weg kan masseren en ze gaf me adviezen mee over hoe ik bv moest liggen of op de computer moest kijken. Al gauw was de pijn veel minder en uiteindelijk was deze helemaal weg. Soms, als ik niet goed op mezelf let, komt de pijn weer terug. Ik kan deze dan weer makkelijk zelf wegmasseren en ik kan Linda altijd bellen voor advies. Ze leert je om het heft in eigen hand te nemen, zodat je niet van haar afhankelijk bent. Wel zo fijn. Ik kan Linda bij iedereen aanraden!

by Donovan on Blank Business Name

Ik had last van vastzittende spieren tussen mijn schouderbladen en nek. Dmv van oefeningen die Linda heeft geadviseerd waarbij ik direct de betreffende spieren zelf kan aanpakken, zijn de spieren een stuk losser geworden. Buiten het feit dat Linda een uitstekende specialist is heeft ze ook een sterk vermogen tot relativeren, dus een fijne gesprekspartner. Bedankt Linda!

by Ton Jacquot on Blank Business Name

Ik had een behoorlijke pijnlijke uitstalling naar mijn handen. Linda heeft mij zeer kundig geholpen om zelfstandig oefeningen uit te voeren. De zogenaamde Trigger point oefeningen, die je thuis kunt doen helpen echt goed, Na een stevige training kan ik direct zelf aan de slag en ben veel sneller hersteld waardoor ik echt veel beter ben geworden in mijn sport. en nu zelfs regelmatig het podium haal. Linda bedankt

by Truus Mulder on Blank Business Name

De oefeningen die Linda mij leert geven ook precies aan waar ik zelf aan moet werken om de klachten te verminderen en mijn houding te verbeteren .Ik ben blij dat ik gebruik mag maken van de kennis die zij heeft !!

by Ouafae on Blank Business Name

Linda heeft mij de Trigger point therapie oefeningen leren toepassen en eindelijk ben ik van de spanningsklachten in mijn nek en schouders af. De oefeningen pas ik nu iedere dag toe en ik heb zo een meditatie moment voor mezelf gecreëerd waarbij ik alle spanningen van de dag weg laat vloeien. Bedankt Linda!

Eindelijk gehoord!Eindelijk behandeld door iemand met verstand van zaken!Eindelijk resultaat behaald!NU PIJNVRIJLinda heeft naar oorzaak gevolg en oplossing gezocht en gevonden.Zij luisterde voelde en loste mijn klacht op.Al die massages bij verschillende fysio praktijken waren een pleister op de wonde.Linda trok er resoluut de pleister af.Nu huppel ik alweer bijna een jaar pijnvrij door het leven.Linda bedankt!

by Renata on Blank Business Name

Linda heeft me enorm geholpen met mijn RSI klachten waar ik al twee jaar mee rond liep. De behandelingen en oefeningen hebben mijn zeker geholpen, ik functioneer goed op mijn werk door de praktische oefeningen. Gelukkig geen pijn meer wanneer ik ga slapen!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»