Oefentherapie Eindhoven

Vertel je ervaring

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 22 reviews
by Anny liebens on Oefentherapie Eindhoven

Slapeloze nachten.Met veel pijn in arm nek schouder en bewegings beperking.En allerlei behandelingen zonder resultaat.Ben ik gaan zoeken op internet.Gelukkig Linda gevonden!!!!Ik vind haar zeer profesioneel,heeft veel ervaring.Ik heb echt vertrouwen in haar.Linda heeft me geleerd,zelf in overleg met haar, thuis dagelijks oefeningen te doen.Met hulpmiddelen uit haar praktijk.....met zeer goed resultaat.Ik kan weer goed slapen en bewegen zonder pijn.Ik kan iedereen met lichaamlijke klachten aanraden naar haar toe te gaan.Ze kan je "echt"helpen!!!!!"Linda" hartelijk dank.

by Anny liebens on Oefentherapie Eindhoven

Ik had erg veel last van pijn in nek schouder arm en achterhoofd.Had al van alles ondernomen.....het werd steeds erger,ik wist niet meer wat ik er mee aan moest!!!!!!Op het internet gaan zoeken.Kwam bij Linda uit.Had meteen een goed gevoel.Met nu prima resultaat.Linda heeft me geleerd,goed op m'n grenzen te letten.Gaf tips en behandelde in overleg met mijn pijn grens.Dit voelde echt heel goed.Triggerpoint masage vind ik super, hulpmiddelen van Linda mee naar huis genomen.Dit werkt perfect. Een zeer goede aanpak.Iedere dag,thuis gericht oefeningen doen,die Linda je op de praktijk heeft geleerd.Ik ben er erg blij mee.'Tis echt geweldig. Het gaan nu heel goed met mij😊Dus een aanrader!!!!!Linda hartelijk bedankt!!!!

Loop al jarenlang bij fysiotherapie, neuroloog, chiropractie, grotendeels symptoombestrijding. Bij Linda heb ik geleerd waar de pijn van komt, welke spieren daar allemaal een rol kunnen spelen en hoe ik deze kan ontspannen. Ik ben echt veel verder gekomen, natuurlijk moet je het zelf in de praktijk brengen, maar de tools van Linda gekregen. Ik ben echt erg vooruit geholpen Linda, super bedankt!!

Bij Linda staat de patiënt echt op 1,ze geeft je handvaten om uiteindelijk niet afhankelijk te zijn van haar als therapeut. Waar de dokter en andere therapeuten mij niet konden helpen, kon Linda dat wel.Hoe snel je al resultaat hebt is ongelooflijk, al moet je er zelf natuurlijk ook echt wat voor doen.Ik weet nu de signalen te herkennen en vooral ook wat te doen.Linda je bent een topper!!!Ik zal je zeker aanraden.

by Froukje Pol on Oefentherapie Eindhoven

Ik heb al jaren last van mijn nek en schouders/rug. De behandeling van Linda heeft mij van de constante pijn afgeholpen. En als het nog eens vast zit in mijn nek en pijnlijk is , heb ik geleerd hoe ik dat zelf kan aanpakken. Linda heeft mij uitstekend geholpen.

by Monique Czarnecki on Oefentherapie Eindhoven

Linda verstaat haar vak! Ze wist mij snel te verlossen van vervelende klachten aan mijn enkel en been. Met eenvoudige hulpmiddelen en oefeningen die ik makkelijk thuis kan doen.

by Raimond Buitenhuis on Oefentherapie Eindhoven

Forse spierpijn in rug en linker arm. Oorzaak foute zit houding. Linda wees me goed op weg, waardoor na 5 sessies de klachten vrijwel over waren + duidelijke aanwijzingen om de restklachten verder zelf weg te werken en voorkoming van herhaling. Linda's aanpak is een aanrader.

Al een tijdje had ik regelmatig hoofdpijn en oorpijn. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets leek te helpen. Linda kwam er al snel achter waardoor het veroorzaakt werd. Dat was echt geweldig. Het probleem zat dus niet in mijn hoofd maar in de spieren in mijn hals en nek.Door zelf de spieren in mijn hals te (laten) masseren,te letten op mijn houding en dit dagelijks te blijven doen, is mij hoofdpijn weg. Ik moet het wel goed bijhouden. De oefeningen, adviezen, deskundigheid en persoonlijke aandacht van Linda hebben heel veel resultaat. Ik zou zeker aanraden om naar Linda te gaan, want in mijn geval heeft het er voor gezorgd dat ik geen medicijnen hoefde te gebruiken. Nu ken ik de oorzaak en ik weet wat ik er aan kan doen.

by Chantal Eijkemans on Oefentherapie Eindhoven

Ik ben bij Linda terecht gekomen vanwege nekklachten door een whiplash.Door middel van triggerpoint-therapie was ik binnen 2 weken van mijn klachten af!!! Linda is een therapeute die zeer bekwaam is, interesse toont in de cliënt en ook altijd een luisterend oor biedt.Kortom ik kan het iedereen aanbevelen om met lichamelijke klachten contact op te nemen met Linda

by Joris Westerwoudt on Oefentherapie Eindhoven

Ik ben al diverse jaren succesvol geholpen door Linda.Een therapeute die haar vak meer dan goed verstaat , maatwerk leverde voor mij, maar ook verbindend en inlevend is.Gewoon een vakvrouw.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»