Oefentherapie Eindhoven

Behandeling

Wil je écht resultaat? Mijn specialisatie is schouder- en rugklachten. Ik geef je direct en praktisch toepasbare oefeningen die meteen de klachten verminderen. Het Geheim is Dé Gouden Driehoek.
Deze bestaat uit:

  1. Oefeningen om de beweeglijkheid te verbeteren, om spieren los te maken, rek- en ontspanningsoefeningen.
  2. Het aanleren van zelf massage techniek volgens de Triggerpoint methode van Clair en Amber Davies. (zie Behandelingen en vervolgens Triggerpoint therapie). En Guasha.
  3. Houdingcorrectie waar dat nodig is. Het is van groot belang dat je de oefeningen ook (bijna) iedere dag thuis doet in de eerste weken en het geleerde toepast in je dagelijkse bewegingen. Het resultaat van de behandeling is mede afhankelijk van wat je zelf met het geleerde doet. Voor meer informatie of vragen stuur mij een e-mail of bel

Behandeling 01

Aantal behandelingen

Gemiddeld zijn er 6 -10 behandelingen nodig en is mede afhankelijk van de aard van je klachten. Het behandelen van de triggerpoints in de thuissituatie vraagt enige discipline en doorzettingsvermogen; maar als dit bij jouw geen probleem is dan kunnen we samen een heel eind komen.

De behandeling beëindigen

Bij nog aanwezige klachten maar die al wel verminderd zijn, kunt je toch besluiten de behandeling te stoppen. Wanneer je voldoende oefeningen, tips, adviezen, houdingscorrecties en Triggerpoint massage techniek heeft aangereikt gekregen kun je zelfstandig thuis verder gaan, je kan zelf aan de slag als je weet wat je moet doen.
Dit is geschikt voor mensen die de discipline kunnen opbrengen om aan zich zelf te blijven werken zonder mijn begeleiding. Op een later tijdstip nog eens afspraak maken ter controle of opfrissen van aangeleerde vaardigheden kan natuurlijk altijd; zo kun je behandelingen spreiden over het hele jaar.

Ter afsluiting van de behandeling zal ik een korte rapportage sturen naar je huisarts voor in je dossier. Op het einde van de behandeling kan je een E-mail ontvangen van Qualizorg voor een klanttevredenheid onderzoek wat bij enkele zorgverzekeraars verplicht is om dit aan je te vragen; overigens je bent niet verplicht op deze E-mail te reageren.
Tot slot zou ik het op prijs stellen als je, je ervaring zou willen delen door iets te schrijven op de Homepagina  “vertel je ervaring”