Oefentherapie Eindhoven

Tarieven, Vergoeding en verzekering

Verzekering Basis

  • Oefentherapie bij kinderen onder de 18 jaar is volledig vergoed zonder een aanvullende verzekering.
  • Patiënten van 18 jaar en ouder met een chronische ziekte die voorkomt op de chronische lijst komen wel voor vergoeding vanuit de basisverzekering in aanmerking vanaf de 21ste behandeling én als je geen eigen risico meer hebt.
  • Bij Diagnose “artrose heup en/of knie” heb je recht op 12 behandelingen (vergoeding) uit de basisverzekering. Maar LET OP; deze behandelingen worden altijd betaald uit je eigen risico als die nog niet op is. Heb je een aanvullende verzekering en je eigen risico heb je nog niet gebruikt, dan mogen deze behandelingen NIET worden gedeclareerd uit de aanvullende verzekering!

Verzekering Aanvullend

  • Voor personen van 18 jaar en ouder.
  • Het eigen risico heeft geen betrekking op de aanvullende verzekering!

Wil je vooraf informatie of twijfel je of ik iets voor je kan betekenen, of heb je een vraag?….bel 0402461026 of mail mij info@oefentherapieeindhoven.nl

Voor 2018 heb ik géén contract meer met MENZIS (hier valt ook HEMA en Anderzorg onder), alle andere zorgverzekeraars wél.
De reden is dat Menzis mij verplicht om een avond of weekend opening te hebben en dat heb ik niet. Echter heb je een zorgverzekering bij Menzis dan kan je wel bij mij terecht. Je pint de behandeling bij mij en de nota stuur je op naar Menzis. Je zal dan een deel van de nota vergoed krijgen van Menzis, hoeveel dit is hangt van je polis af.
Helaas kan ik je niet verwijzen naar een collega Oefentherapeut met dezelfde expertise en spierenspecialisatie omdat die er niet is. Je kan wel naar een gewone basis Oefentherapeut gaan.
Mocht je toch nog vragen hebben dan mag je mij altijd bellen 0402461026 of stuur een mail met het contact formulier onder het kopje Contact.

Ik raad je aan om  uw polis na te kijken en eventueel contact op te nemen met je zorgverzekeraar, om na te gaan hoeveel behandelingen je vergoed krijgt per jaar zodat je niet onverwacht met een rekening geconfronteerd wordt.
Vergoeding aantal behandelingen per Zorgverzekeraar kun je vinden onder aan de pagina op de website van Zorgwijzer.nl 

Tarieven zonder aanvullende verzekering

Tarief bij geen vergoeding verzekering 2018.
OEFENTHERAPIE. Als je voor het eerst een afspraak maakt en je hebt géén aanvullende verzekering dan kan je na afloop met PIN betalen of contant.  (€ 36,91  max 30 min) Iedere vervolg afspraak Oefentherapie is € 36,91 (max 30 min). Tarieven buiten reguliere werktijden zijn voor 08.00 uur en vanaf 17.30 uur.
GUASHA. Een eerste afspraak Guasha; aanmaken van het dossier en voorbereiden werkzaamheden + anamnese + intake (duur ca 60 min) kost € 73, 82. Iedere vervolg afspraak voor alléén een Gusha behandeling, (duur 45 min) kost € 46,35.

Kwaliteitsregister Paramedici.

  • Is een register waarin staat dat ik mijn deskundigheid heb gehouden.
  • Dit register is een onafhankelijke organisatie die niet alleen registreert of een paramedicus beschikt over het juiste diploma, ook wordt er getoetst of ik voldoe aan de door de beroepsgroep gestelde kwaliteitseisen op het gebied van werkervaring en deskundigheid.
  • Je kunt ten allen tijde het register (Kwaliteitsregisterparamedici) raadplegen. Je gebruikt hiervoor het unieke KP-registratienummer (Linda den Otter 49901136094) van de paramedicus.Afspraken die niet binnen 24 uur zijn afgemeld komen voor eigen rekening. Deze kosten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.